Jeg har ikke modtaget en nummerplade, så jeg kan ikke færdiggøre cykelverificeringen

Ændret den Thu, 21 Dec 2023 kl. 04:29 PM

Nummerpladen vil blive leveret indenfor 7 hverdage medregnet dagen, hvor du har bestilt nummerpladen, gennem det link, du har modtaget fra dit forsikringsselskab.

Har du ikke modtaget brevet indenfor 7 dage hverdage så kontakt os direkte enten på support@bikekey.com - eller vores hovednummer: 30 20 70 67, hvorfra vi kan assistere med alternative metoder til verificering af cykler.